Konservskolan är en web-baserad utbildning som tar dig steg-för-steg från nybörjare till ett fullfjädrat konserveringsproffs!

Anmäl dig IDAG och få min nya Receptsamling som bonus!

 

Den innhåller mina absoluta konserveringsfavoriter och ALLA recept är testade, godkända och SÄKRA.


Receptsamlingen skickas till dig om en PDF så snart jag mottagit din anmälan.

Det här är vad du kommer få lära på Konservskolan dig:

 

Del 1: Introduktion till konservering

  • Därför är konsevering en riktigt god ide!
  • Näringsinnehåll före och efter konservering
  • Vad kan du konservera?
  • Vad kan du inte konservera och varför?

 

Del 2: Säkerhet

  • Så känner du dig trygg med konservering
  • pH och dess inverkan på konservering
  • Risken för Botulism och hur du hanterar den      

        

Del 3: Material

  • Utrustning du behöver för att konservera tryggt och säkert
  • Alternativ till att köpa nytt
  • Så tar du hand om din utrustning för säker konservering

        

Del 4: Vattenbadskonservering/kok konservering

  • Hur och varför fungerar det?
  • Regler för vattennivåer och tider
  • Så vet du om något gått fel
  • Så förvarar du dina konserver

 

Del 5: Konservera frukt

  • Så konserverar du frukt på ett säkert sätt
  • Så påverkar olika sockerinnehåll konserveringen
  • Så konserverar du sylter, gele och marmelad

 

Del 6: Tomater! Fantastiska tomater!!!

  • Så konserverar du tomater på ett säkert sätt
  • Tips på bra recept som fungerar
  • Vi gör en fantastisk marinarasås tillsammans  

 

Extra material

  • Länkar till bra sidor för extra fördjupning
  • Länkar till bra sidor med säkra recept
  • Tips på bra böcker om konservering
  • Tips på bra ställen där du kan köpa utrustning

 

DESSUTOM!!!

  • En gång per vecka träffas vi live på webben.
  • Du har då chansen att ställa frågor direkt till mig.
  • Vi diskuterar också konservering och jag delar med mig av mina erfarenheter.
  • Och kan du inte vara med så kan du alltid titta på en inspelad version när du har tid.

Registrera dig uppe till höger och kom igång med din konservingen direkt!

 

/Josefin

.

Just nu får du
50% rabatt + Receptsamling 
när du anmäler dig till Konservskolan!

 

Skriv in Kampanjkoden: KONSERVSKOLAN50